In ‘Blind Getrouwd’ zien we hoe wildvreemden met elkaar gematcht worden en in het huwelijksbootje stappen. Maar werd het wel die onvergetelijke dag waar iedere bruid van droomt? En hadden de koppels tijdens de opnames eigenlijk zelf iets in de pap te brokken? Wij gingen achter de schermen en beantwoorden de vragen die kijkers zich stellen. Vandaag deel 1: het huwelijk.

Bij een huwelijk komt heel wat kijken. De locatie, de jurk, de ring: alles moet perfect zijn. Dat is voor Lenny en Jolien, Joke en Stijn, Joris en Annelies en de andere koppels uit ‘Blind Getrouwd’ niet anders. Voor hun jurk klopten de bruiden aan bij JPC Collection in Antwerpen. De gerante, Gaïana Thoen, werd destijds bij de start van het eerste seizoen door VTM gevraagd. “Ja, het is intussen het vierde seizoen dat wij dit doen. Een zeer positieve ervaring”, vertelt ze ons. Ze helpt de aanstaande bruiden bij hun zoektocht naar de perfecte jurk. “Wij krijgen op voorhand van VTM een foto te zien van de dames. Ik vraag hen vervolgens om een moodboard samen te stellen. En dan is het aan ons om uit te zoeken welke jurken wel of niet zouden passen.”

Tijdloos mooi
Met inspiratie uit tijdloze trouwontwerpen en uit de meest beroemde trouwkleedjes aller tijden worden de vintage trouwjurken nieuw leven ingeblazen voor de moderne bruid. Van tijdloze Old Hollywood glamour tot de rijkelijk versierde, door de jaren twintig geïnspireerde kralenjurken, de vintage kleedjes worden opnieuw geïnterpreteerd voor de moderne bruid, terwijl de ontwerpen trouw blijven aan de klassieke silhouetten.Flatterend voor iedere bruid
Dit designer trouwkleed van Essense of Australia – stijl D1863 – is gemaakt van prachtig, vintage-geïnspireerd kant en luxueus satijn en is perfect voor bruiden die van vintage houden! Lange, elegante mouwen passen bij de moderne trouwtrends, terwijl het gebloemde kantpatroon traditioneel en tijdloos is. Het diepe rugdecolleté met kant en illusion tule is zowel sexy als modieus. Deze fit and flare trouwjurk heeft een vintage kanten rok en een elegante sleep en geeft de draagster een flatterend zandloperfiguur. damesschoenen kopen

 

 

Smoking kopen

Een smoking voor de bruidengom is een trend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En waarom ook niet! Een smoking is namelijk op en top chique! Je bent altijd feestelijk gekleed op je grote dag, daarnaast is het ook weer iets wat je onderscheid van andere. Er zijn immers maar weinig gelegenheden in België waar een tuxedo gedragen wordt. Een smoking is direct herkenbaar aan de zwarte zijden revers en aan de zwarte zijden bies aan de zijkant van de smokingbroek. Smoking kopen ?

 

DJ Trouwfeest