Ook dit jaar kreeg het House of Weddings team een uitnodiging voor de Barcelona Bridal Fashion Week. Van op de eerste rij spotten we er de nieuwste trends voor de bruidsmodecollecties van 2019. We zetten de 8 meest opvallende trends graag voor je op een rij!

Bruid anno 2019

Super vrouwelijk, vrolijk en alvast met een koninklijke knipoog naar het huwelijk van Meghan Markle en Prins Harry. Zo omschrijven we graag de nieuwste bruidsmodetrends voor 2019. Tiaras, capes en scherpe broekpakken worden volgend jaar gecombineerd met de ontzettend sexy super plunge… ​​​​​​​

1. Metal effect

Een van de meest in het oog springende trends voor 2019 is het metal effect. De ontwerpers kiezen bijna unaniem voor een streepje goud, zilver en brons doorheen hun collecties. Hou je van glitter and glamour? Dan zorgt je trouwjurk met metal effect gegarandeerd voor hét statement van het jaar! Ook pastelgetinte metaalkleuren zoals lavendel, babyblauw of lila springen in het oog.

2. Terugkeer van de baljurk

Is het een effect van het op til zijnde koninklijke huwelijk? Wie zal het zeggen… Wij zijn alvast helemaal fan van de terugkeer van de klassieke, ultravrouwelijke baljurk! Je vindt vast je gading in de diverse 2019 collecties: kies voor een bruidsjurk versierd met een subtiele bloemenprint, ga voor clean and simple of kies juist voor opvallende verfraaiingen. De baljurk is dé jurk voor jou als je je een echte prinses wil voelen op je trouwfeest.

Smoking kopen

Een smoking voor de bruidengom is een trend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En waarom ook niet! Een smoking is namelijk op en top chique! Je bent altijd feestelijk gekleed op je grote dag, daarnaast is het ook weer iets wat je onderscheid van andere. Er zijn immers maar weinig gelegenheden in België waar een tuxedo gedragen wordt. Een smoking is direct herkenbaar aan de zwarte zijden revers en aan de zwarte zijden bies aan de zijkant van de smokingbroek. Smoking kopen ?

 

DJ Trouwfeest vastleggen